Destination

Hotel Pigalle

Hotel Pigalle är så mycket mer än ett hotell, det är en destination i sig. Våra gäster bor inte hos oss för att de behöver någonstans att sova när de är i Göteborg, de bor hos oss för att de vill ha en upplevelse.

Pigalle öppnade i maj 2014 efter att ESS Group köpt gamla Hotel Palace och låtit det genomgå en omfattande renovering. Stilidealet hämtas från La Belle Époque och framförallt Paris under det tidiga 1900-talet. Man har tagit tillvara på husets ursprung och de 3 våningarna har totalt 59 rum som alla är unika i både storlek och inredning, som i stor utsträckning är platsbyggd i varje rum. På entréplan skapar Bar Amuse gemytlig och livfull stämning, perfekt för en fördrink eller en charktallrik, förtroliga samtal i fåtöljer eller ett affärsmöte i en avslappnad miljö. På fjärde våningen väntar nya upplevelser i restaurang Atelier där professionell och personlig service går som en röd tråd genom hela besöket. Köket bjuder på en härlig stund med sin kunskap, passion och inspirerande mat på kvalitativa och lokala råvaror. Den grönskande takterrassen är den självklara mötesplatsen under sommarmånaderna.

Vår vackra miljö där all inredning är noga utvald ger oss givetvis fantastiska förutsättningar för att skapa en gästupplevelse i världsklass men vi är högst medvetna om att det är människorna jobbar med oss som gör hela skillnaden. Idag är vi lite drygt 40 kamrater som jobbar tillsammans på Pigalle som alla bidrar med sin kunskap men framförallt sin kärlek och passion.

För att verkligen trivas på en arbetsplats är det kanske mest avgörande att du trivs med dina kollegor. Den absolut största förmånen vi på Pigalle kan erbjuda dig är just arbetskamrater i absolut världsklass både som personer och yrkesmänniskor. Nedan kan du stifta bekantskap med några i vårt team.

Ligger det inga tjänster ute just nu som stämmer överens med just din kompetens och du samtidigt känner att du vill vara en del av Hotel Pigalle rekommenderar vi att du skickar en spontanansökan. Kanske har vi redan skapat din drömtjänst men inte hunnit lägga ut den ännu.

Vill du se våra referenser rekommenderar vi att du titta söker upp oss på Trip Advisor och ser hur våra gäster beskriver oss. Där får ni dagsfärska omdömen direkt ifrån våra gäster.

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Falkenberg - Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Cheri Lee

Kungsportsavenyen 8
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Jimmy´z

Gårda
412 50 Gothenburg Vägbeskrivning Se sida

Malmö - MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Marienlyst - Helsingör

Nordre Strandvej 2
3000 Helsingør Vägbeskrivning Se sida

Norge - FYRI i Hemsedal

3560 Hemsedal Vägbeskrivning Se sida

Stockholm - Ellery Beach House Stockholm

Elfviks udde
181 90 Lidingö Vägbeskrivning Daniel@essgroup.se 08-505 637 00 Se sida

Västerås - Steam Hotel

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Västerås - Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00 Se sida

Ystad - Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se Se sida

Ystad - Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor