FÝRI i Hemsedal

Vill du vara med och skapa ett Fýri i Världsklass? Ansök nedan:

Housekeeping
Restaurant
Kitchen

ESS går för första gången utanför Sveriges gränser och öppnar hotell i Skandinaviens ledande skidort Hemsedal! Vi bygger en året om-destination där fokus ligger på upplevelser, både sommar och vinter. Fýri öppnar till julen 2019 och nu söker vi dig som vill vara med och skapa en destination som kommer att bli olikt allt annat du tidigare sett! 

 

Fýri blir ett stort resorthotell med 144 rum, varav 11 är sviter, en Spa Club på 1 000 m2, två restauranger, tre barer och plats för att ta emot konferens- och mötesgrupper på upp till 300 personer. Men storleken på hotellet definierar inte gästupplevelsen. Känslan ska vara varm och personlig, en plats dit man vill komma för att hänga med de man tycker om. Här kan man koppla av i utomhuspoolen, mingla i baren eller äta en riktigt god middag. Närheten till Norges fantastiska natur och aktiviteter som skidåkning, vandring, cykling och fiske, är bara en bonus.

 

Vi på ESS skapar alltid destinationer som vi själva älskar och hoppas att gästen gillar det vi gillar. Med Fýri vill vi att det ska bli en plats man vill återvända till. Hemsedal som 10 år i rad utsetts till Norges bästa skidort utvecklas nu till en destination som är minst lika attraktivt när snön har smält.

 

Nu söker vi dig som brinner för service, är passionerad, älskar människor och vill vara med att skapa en destination som kommer bli outstanding. Så är du en dansant piccolo, morgonglad receptionist eller en riktigt härlig extrovert hovmästare? Perfekt. Då längtar vi tills vi får just din ansökan!Psst,

Att jobba i Norge är inte mer komplicerat än att skicka in din ansökan 😊

Du behöver endast:

  • D-nummer
  • Skattekort 
  • Personligt besök hos norska skatteverket

(Som anställd på Fýri kommer vi att hjälpa dig med dessa formaliteter när det är dags)

 Sedan är du redo att kicka igång!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor