facebook tracking
Destination

Ystad Saltsjöbad

Connect

Hotellet har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation, nöje och arbete sedan 1897 – en klassiker bland Sveriges hotell som har utvecklats i takt med tiden. Resan från ett anrikt badhotell till dagens kompletta konferens och spa-anläggning har varit fantastisk.

Denna pärla kommer alltid vara lite extra speciell för oss för det var här allting startade. Ystad Saltsjöbad är det första hotell ESS fick chansen att förvärva då vi 2007 tog över driften.

Vår vackra destination går i New Port- stil och består i dagsläget av139 finfina logirum och13 mötesrum, varav det största tar hela 324 personer. Våra gäster kan välja mellan 2 olika restauranger Port: en svensk-amerikansk seafoodrestaurang med 200 sittplatser eller Gildas: en liten mysig och familjär italiensk restaurang med ett 40-tal sittplatser.

Även om vi lite skämtsamt brukar säga att vi har lördag hela veckan hos oss så lever hotellet upp lite extra under sommarmånaderna, då vi öppnar vår ute terrass och The Shufflebar som ligger vid stranden.

Vi har höga ambitioner och vårt mål är att vi skall bli topp 10 utav destinationshotellen i Världen. Och varje dag har vi samma mål i allt vi gör för våra gäster-att skapa stamgäster! För att nå dit är det absolut viktigaste människorna som jobbar tillsammans med oss, därför letar vi ständigt efter nya talanger. Vi letar efter medarbetare som delar våra värderingar som är passionerade, professionella och samtidigt vågar vara busiga.

När vi startade resan 2007 var vi 55 anställda medan vi idag är 250 på lönelistan, Och allteftersom vi utvecklar och förnyar vår anläggning behöver vi också förstärka vårt team.

Vi lägger alltid ut lediga tjänster här på sidan men finner du inget som lockar dig just nu får du gärna skicka en spontanansökan. Rätt som det är dyker det upp en tjänst som är som klippt och skuren just för dig, då hör vi av oss.

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer vill vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Här jobbar vi med att bygga upp det nära och individuella ledarskapet genom utbildning, skapar en kultur som bidrar till en arbetsplats där du som jobbar mår bra men tar även fram olika verktyg som hjälper oss i vardagen.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför har vi även en rad personalförmåner som ger dig fördelaktiga priser, inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. De gäller för dig men även för dina vänner och din familj när du bokar. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på retreaten, våra restauranger och nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra destinationer har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning

Blue Hotel

Elfviks udde
181 90 Lidingö Vägbeskrivning info@bluehotel.se 08-505 637 00

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning

FYRI i Hemsedal


3560 Hemsedal Vägbeskrivning

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
  • Alpar Simon
  • Amanda Gerlach
  • Amanda Moritz
  • Anders Nilsson
  • Angelica Andersson
  • Annie Dorthé
  • Arvid Falk
  • Åsa Appelqvist
  • Benny Härd
  • Bobby Wallén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor