facebook tracking
Destination

MJ'S

Connect

Mitt i Malmös hjärta, beläget idealiskt längs det nygamla stråket Mästerjohansgata, hittar du hotellet MJ'S.
MJ'S har ett av det bästa läget i staden för gäster som vill uppleva Malmös shopping och uteliv. Närheten till Lilla Torg, gågatan och alla andra härliga ställen som ligger tät runt Gamla Väster, gör detta till ett självklart val bland Malmös besökare.

Våren 2016 tog Ess Group över anrika MJ'S (tidigare Hotel Mäster Johan) med årligen många stammisar och återkommande gäster. Nu står hotellet inför en sagolik resa och förvandling. Från att ha varit ett fantastiskt hotell till att bli en enastående destination.

Genom professionella och kreativa idéer skapas just nu det som ska bli Malmös Nr 1. Förutsättningarna i det materiella finns vilket ger möjligheter att skapa fantastiska rum att drömma sig bort i.

I baren som ska byggas kommer du kunna avnjuta en cocktail, eller varför inte ett gott glas bubbel, samtidigt som du checkar in på hotellet. I husets mittpunkt skapas en magisk restaurang likt en sydeuropeisk piazza, där du kan sitta under himlen, tryggt bakom glas och grönska, precis intill det öppna köket.

Det går att göra mycket med färg, tyg och hammare, men det viktigaste är dock personerna som ska förvalta det. Mäster Johans reformation förväntas stå klart till hösten 2017. Vi ska då stå redo för att med ett grymt och härligt gäng, som genom sin passion och yrkesstolthet tar MJ'S till nya höjde

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor