facebook tracking
Destination

MJ'S

Connect

Mitt i Malmös hjärta, beläget idealiskt längs det nygamla stråket Mästerjohansgata, hittar du hotellet MJ'S.
MJ'S har ett av det bästa läget i staden för gäster som vill uppleva Malmös shopping och uteliv. Närheten till Lilla Torg, gågatan och alla andra härliga ställen som ligger tät runt Gamla Väster, gör detta till ett självklart val bland Malmös besökare. Våren 2016 tog Ess Group över anrika MJ'S (tidigare Hotel Mäster Johan) med årligen många stammisar och återkommande gäster. Nu står hotellet inför en sagolik resa och förvandling. Från att ha varit ett fantastiskt hotell till att bli en enastående destination. Genom professionella och kreativa idéer skapas just nu det som ska bli Malmös Nr 1. Förutsättningarna i det materiella finns vilket ger möjligheter att skapa fantastiska rum att drömma sig bort i. I baren som ska byggas kommer du kunna avnjuta en cocktail, eller varför inte ett gott glas bubbel, samtidigt som du checkar in på hotellet. I husets mittpunkt skapas en magisk restaurang likt en sydeuropeisk piazza, där du kan sitta under himlen, tryggt bakom glas och grönska, precis intill det öppna köket. Det går att göra mycket med färg, tyg och hammare, men det viktigaste är dock personerna som ska förvalta det. Mäster Johans reformation förväntas stå klart till hösten 2017. Vi ska då stå redo för att med ett grymt och härligt gäng, som genom sin passion och yrkesstolthet tar MJ'S till nya höjde

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer måste vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Medlemskapen i akademin är exklusivt för dig som jobbar tillsammans med oss och ger dig möjlighet att söka en rad olika utbildningar. Flera av våra utbildningar hålls om interna stjärnor, drivs du av att se andra växa kan det mycket väl vara du som leder någon av våra utbildningar i framtiden.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför tog vi fram ESS VIP-kort, kortet ger dig fördelaktiga priser inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. Det gäller inte bara för dig utan även för vänner och familj. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på SPA, våra restauranger och våra nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra Hotell har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor