Destination

Jimmy´z

A playful resort is rising – JIMMY´Z Hotel & Resort opening soon!

Oktober 2022 öppnar JIMMY´Z i en av Göteborgs mest storslagna byggnader och redan nu kan man se den 28 våningar höga skrapan växa fram i Gårda. Vi jobbar just nu för fullt med detaljerna kring inredning och utbud innanför (och utanför) väggarna.

Destinationen kommer att erbjuda allt som våra gäster älskar med sin resortvistelse; en pool club på två våningar 100m upp i luften, en biosalong, fyra restaurangkoncept, fem barer, en gigantisk mötesanläggning och musik såklart - ibland live, ibland på slinga, men alltid så rätt. Och allt detta mitt i Göteborg! Rummen blir 233 till antalet och fördelas på två olika hotellkoncept. Miljöerna blir varma och ombonade där vi inspireras av USA och 60-tal när det kommer till färg och form.

Föreställ dig den där känslan när du precis lämnat en storstad och känner att det finns så mycket mer att uppleva att du bara måste tillbaka, det är den känslan vi vill att våra gäster lämnar JIMMY´Z med. När du är mitt uppe i ditt besök fångas du konstant av nya intryck. Hemligheten bakom känslan och det som gör JIMMY´Z unikt är utbudet av restauranger, barer och aktiviteter, the bigger, the better! Våra outlets är både många och nischade – alla gäster kommer inte gilla alla våra brands men alla hittar något de gillar och också en plats som känns som deras. Och alla imponeras över ett utbud i överflöd.

Vi känner oss redan nu trygga med att kunna erbjuda våra gäster något helt unikt när det kommer till utbud, koncept och miljöer. Därför känns det så kul, att vi nu börjar sökandet efter dig som vill vara en del av JIMMY´Z, det är för oss det absolut viktigaste inför öppningen. För att överträffa våra gästers förväntningar och bjuda på fina minnen behöver vi passionerade människor i vårt team. Det är människorna på plats som gör den verkliga skillnaden på alla våra systerhotell och det är ett sånt team vi nu ska bygga även på JIMMY´Z.

Vi kommer att anställa över 200 personer innan vi slår upp dörrarna i oktober 2022 och löpande annonsera ut alla de tjänster vi vill tillsätta på JIMMY´Z. Så om du vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss hoppas vi att du håller utkik bland våra många tjänster vi lägger ut. Hör av dig när din drömtjänst dyker upp så snackar vi mer!

JIMMY´Z Hotel & Resort är en del av ESS Group-koncernen och vår tionde destination. Vi bygger JIMMY’Z baserat på alla framgångar vi nått på våra andra destinationer: Steam Hotel i Västerås, Falkenberg Strandbad, Ystad Saltsjöbad, Hotel Bellora och Hotel Pigalle i Göteborg, MJ’s i Malmö, Fýri i Hemsedal, Norge och Marienlyst i Helsingör, Danmark.

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor