Destination

Hotel & Ristorante Bellora

Connect

När gästerna lämnar Avenyn och stiger in på Bellora möts de av en personlig, stimmig, men samtidigt avspänd miljö i sju våningar som väcker alla sinnen till liv. Det är musik, liv och rörelse och från köket kommer dofter som genast för gästen till Italien.

ESS group köpte Hotellet 2015 och efter att det fått genomgå en omfattande renovering slogs dörrarna upp till Hotel & Ristorante Bellora. Det klassiska stilidealet hämtas från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, och blandas med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. Varje våning har sin egen stil och färg, med gemensamt att rummen erbjuder en bekväm plats för vila och en god natts sömn, samt en familjär och ombonad känsla.

Ristorante Bellora bidrar med en livlig och härlig atmosfär och ett kök som utstrålar en passion för matlagning och en kärlek till förstklassiga råvaror. Upstairs at Bellora är den perfekta bakfickan för pratstunden med ett glas vin och chark framför den öppna brasan, medan Cielo Rooftop Bar, utsedd till en av världens fem bästa takbarer, det självklara stället att njuta av en drink med utsikt över stan vid fint väder.

I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst på och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, vi hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar när tillfälle ges. På Bellora tänker vi inte ”avdelning” vi tänker helhet, vi är en enda stor familj.

Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss. Finns det ingen tjänst ute just nu som matchar din kompetens uppskattar vi om du skickar en spontanansökan. Vi vill inte gå miste om dig som har förstått vad allt handlar om.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

FYRI i Hemsedal

3560 Hemsedal Vägbeskrivning Se sida

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning Se sida

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00 Se sida

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se Se sida

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

  • Alice Pålsson
  • Alpar Simon
  • Amanda Gerlach
  • Anders Nilsson
  • Andrea Nilssen
  • Andreas Toresson
  • Angelica Andersson
  • Annie Dorthé
  • Åsa Appelqvist
  • Camilla Hellblom
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor