Destination

Hotel & Ristorante Bellora

Connect

När gästerna lämnar Avenyn och stiger in på Bellora möts de av en personlig, stimmig, men samtidigt avspänd miljö i sju våningar som väcker alla sinnen till liv. Det är musik, liv och rörelse och från köket kommer dofter som genast för gästen till Italien.

ESS group köpte Hotellet 2015 och efter att det fått genomgå en omfattande renovering slogs dörrarna upp till Hotel & Ristorante Bellora. Det klassiska stilidealet hämtas från Fellinis italienska 50-60 tal – ”La Dolce Vita”, och blandas med modern inspiration från världsmetropoler som New York & London. Varje våning har sin egen stil och färg, med gemensamt att rummen erbjuder en bekväm plats för vila och en god natts sömn, samt en familjär och ombonad känsla.

Ristorante Bellora bidrar med en livlig och härlig atmosfär och ett kök som utstrålar en passion för matlagning och en kärlek till förstklassiga råvaror. Upstairs at Bellora är den perfekta bakfickan för pratstunden med ett glas vin och chark framför den öppna brasan, medan Cielo Rooftop Bar, utsedd till en av världens fem bästa takbarer, det självklara stället att njuta av en drink med utsikt över stan vid fint väder.

I det dagliga arbetet är givetvis var och en i vårt team på den plats de trivs bäst på och där de har allra störst kompetens. Men samtidigt jobbar vi alla tillsammans, vi hjälper varandra när det behövs och firar gemensamt våra segrar när tillfälle ges. På Bellora tänker vi inte ”avdelning” vi tänker helhet, vi är en enda stor familj.

Vi menar att service är som allra bäst när den är professionell men samtidigt avslappnad, lite lekfull och framförallt när den kommer ifrån hjärtat. Delar du vår syn på service vår förkärlek för Italien och ”La Dolce Vita” då är du helt rätt för oss. Finns det ingen tjänst ute just nu som matchar din kompetens uppskattar vi om du skickar en spontanansökan. Vi vill inte gå miste om dig som har förstått vad allt handlar om.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer vill vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Här jobbar vi med att bygga upp det nära och individuella ledarskapet genom utbildning, skapar en kultur som bidrar till en arbetsplats där du som jobbar mår bra men tar även fram olika verktyg som hjälper oss i vardagen.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför har vi även en rad personalförmåner som ger dig fördelaktiga priser, inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. De gäller för dig men även för dina vänner och din familj när du bokar. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på retreaten, våra restauranger och nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra destinationer har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning

FYRI i Hemsedal


3560 Hemsedal Vägbeskrivning

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning

Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
  • Alice Pålsson
  • Alpar Simon
  • Amanda Gerlach
  • Amanda Moritz
  • Anders Nilsson
  • Angelica Andersson
  • Annie Dorthé
  • Arvid Falk
  • Åsa Appelqvist
  • Bobby Wallén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor