Destination

Hotel Pigalle

Connect

Hotel Pigalle är så mycket mer än ett hotell, det är en destination i sig. Våra gäster bor inte hos oss för att de behöver någonstans att sova när de är i Göteborg, de bor hos oss för att de vill ha en upplevelse.

Pigalle öppnade i maj 2014 efter att ESS Group köpt gamla Hotel Palace och låtit det genomgå en omfattande renovering. Stilidealet hämtas från La Belle Époque och framförallt Paris under det tidiga 1900-talet. Man har tagit tillvara på husets ursprung och de 3 våningarna har totalt 59 rum som alla är unika i både storlek och inredning, som i stor utsträckning är platsbyggd i varje rum. På entréplan skapar Bar Amuse gemytlig och livfull stämning, perfekt för en fördrink eller en charktallrik, förtroliga samtal i fåtöljer eller ett affärsmöte i en avslappnad miljö. På fjärde våningen väntar nya upplevelser i restaurang Atelier där professionell och personlig service går som en röd tråd genom hela besöket. Köket bjuder på en härlig stund med sin kunskap, passion och inspirerande mat på kvalitativa och lokala råvaror. Den grönskande takterrassen är den självklara mötesplatsen under sommarmånaderna.

Vår vackra miljö där all inredning är noga utvald ger oss givetvis fantastiska förutsättningar för att skapa en gästupplevelse i världsklass men vi är högst medvetna om att det är människorna jobbar med oss som gör hela skillnaden. Idag är vi lite drygt 40 kamrater som jobbar tillsammans på Pigalle som alla bidrar med sin kunskap men framförallt sin kärlek och passion.

För att verkligen trivas på en arbetsplats är det kanske mest avgörande att du trivs med dina kollegor. Den absolut största förmånen vi på Pigalle kan erbjuda dig är just arbetskamrater i absolut världsklass både som personer och yrkesmänniskor. Nedan kan du stifta bekantskap med några i vårt team.

Ligger det inga tjänster ute just nu som stämmer överens med just din kompetens och du samtidigt känner att du vill vara en del av Hotel Pigalle rekommenderar vi att du skickar en spontanansökan. Kanske har vi redan skapat din drömtjänst men inte hunnit lägga ut den ännu.

Vill du se våra referenser rekommenderar vi att du titta söker upp oss på Trip Advisor och ser hur våra gäster beskriver oss. Där får ni dagsfärska omdömen direkt ifrån våra gäster.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer vill vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Här jobbar vi med att bygga upp det nära och individuella ledarskapet genom utbildning, skapar en kultur som bidrar till en arbetsplats där du som jobbar mår bra men tar även fram olika verktyg som hjälper oss i vardagen.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför har vi även en rad personalförmåner som ger dig fördelaktiga priser, inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. De gäller för dig men även för dina vänner och din familj när du bokar. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på retreaten, våra restauranger och nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra destinationer har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning

FYRI i Hemsedal


3560 Hemsedal Vägbeskrivning

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning

Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
  • Alice Pålsson
  • Alpar Simon
  • Amanda Gerlach
  • Amanda Moritz
  • Anders Nilsson
  • Angelica Andersson
  • Annie Dorthé
  • Arvid Falk
  • Åsa Appelqvist
  • Bobby Wallén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor