Destination

Fýri i Hemsedal

Ansökningar till vinterdestinationen - kommer inom kort

Fyri resort er Ess Groups året-rundt-destinasjon i Hemsedal, Skandinavias fremste reisemål for skientusiaster. Fyri åpnet i desember 2019, og her har vi fokus på opplevelser, både sommer og vinter. Vi er på jakt etter deg som vil være med på å utvikle en destinasjon som er ulik alt annet du tidligere har sett.

 Stemningen på Fyri resort er varm og personlig, et sted man besøker for å tilbringe tid med dem man bryr seg om. Her kan man koble av i utendørsbassenget, mingle i baren eller spise en deilig middag. Som bonus får man nærheten til Norges fantastiske natur og aktiviteter som skikjøring, fotturer, sykling og fiske.

 Her er det 144 rom, hvorav 11 er suiter, en Pool Club på 1000 m2, to restauranter, tre barer og plass til konferanser og møter med opptil 300 personer.

 Vi i ESS group skaper alltid destinasjoner som vi selv elsker, og så håper vi at gjesten liker det vi liker. Fyri er et sted man vil komme tilbake til. Hemsedal, som 10 år på rad er blitt kåret til Norges beste skidestinasjon, utvikles nå til en destinasjon som er minst like attraktiv når snøen har smeltet.

 Nå søker vi deg som brenner for service, er lidenskapelig, elsker mennesker og vil være med på å utvikle en destinasjon som kommer til å bli outstanding. Så er du en morgenfugl av en resepsjonist eller en sprudlende utadvendt hovmester? Eller kanskje har du en lidenskap som passer med en av de andre stillingene våre? Perfekt. Da ser vi frem til å få akkurat din søknad! 

 

Psst,

Å jobbe i Norge er ikke mer komplisert enn å sende inn søknaden 😊

Du trenger bare:

 D-nummer

Skattekort 

Personlig oppmøte hos norske skattemyndigheter

Som ansatt på Fýri vil du til å få hjelp fra oss til å ordne disse formalitetene. Vi har også personalbolig om det skulle være behov for det.

Deretter er det bare å kjøre på!

Svårt med Norska språket? Isf är det dax att öva, i annat fall kommer texten här på Svenska!

///////

Fyri resort är ESS groups åretrunt destination i Skandinaviens ledande skidort; Hemsedal! Fyri öppnade december 2019 och fokus ligger på upplevelser, både sommar och vinter.  Vi söker dig som vill vara med och utveckla en destination som är olikt allt annat du tidigare sett! 

Känslan på Fyri resort är varm och personlig, en plats dit man vill komma för att hänga med de man tycker om. Här kan man koppla av i utomhuspoolen, mingla i baren eller äta en riktigt god middag. Närheten till Norges fantastiska natur och aktiviteter som skidåkning, vandring, cykling och fiske, är bara en bonus.

Det finns 144 rum, varav 11 är sviter, en Spa Club på 1 000 m2, två restauranger, tre barer och plats för att ta emot konferens- och mötesgrupper på upp till 300 personer.

Vi på ESS skapar alltid destinationer som vi själva älskar och hoppas att gästen gillar det vi gillar. Fýri är en plats man vill återvända till. Hemsedal som 10 år i rad utsetts till Norges bästa skidort utvecklas nu till en destination som är minst lika attraktivt när snön har smält.

Nu söker vi dig som brinner för service, är passionerad, älskar människor och vill vara med och utveckla en destination som kommer bli outstanding. Så är du en morgonglad receptionist eller en riktigt härlig extrovert hovmästare eller har passion för några av våra andra tjänster? Perfekt. Då längtar vi tills vi får just din ansökan!

Psst,
Att jobba i Norge är inte mer komplicerat än att skicka in din ansökan 😊
Du behöver endast:

  • D-nummer
  • Skattekort 
  • Personligt besök hos norska skatteverket

Som anställd på Fýri kommer vi att hjälpa dig med dessa formaliteter när det är dags och vi har personalboende om det skulle behövas.
Sedan är du redo att kicka igång!

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Falkenberg - Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Cheri Lee

Kungsportsavenyen 8
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Göteborg - Jimmy´z

Gårda
412 50 Gothenburg Vägbeskrivning Se sida

Malmö - MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Marienlyst - Helsingör

Nordre Strandvej 2
3000 Helsingør Vägbeskrivning Se sida

Norge - FYRI i Hemsedal

3560 Hemsedal Vägbeskrivning Se sida

Stockholm - Ellery Beach House Stockholm

Elfviks udde
181 90 Lidingö Vägbeskrivning Daniel@essgroup.se 08-505 637 00 Se sida

Västerås - Steam Hotel

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Västerås - Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00 Se sida

Ystad - Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se Se sida

Ystad - Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor