Destination

Fýri i Hemsedal

Connect

ESS går utenfor Sveriges grenser for første gang og åpner et hotell på Skandinavias ledende skisted, Hemsedal! Vi bygger en helårsdestinasjon der fokuset er på opplevelser, både sommer og vinter. Fýri åpnet julen 2019, og nå leter vi etter deg som vil være en del av å skape et reisemål som vil være ulikt noe annet du har sett før!

 Fýri vil være en stor resort med 144 rom, hvorav 11 er suiter, en Spa Club på 1000 m2, to restauranter, tre barer, og plass til å romme konferanse- og møtegrupper på opptil 300 personer. Men størrelsen på hotellet definerer ikke gjesteopplevelsen. Følelsen skal være varm og personlig, et sted der du vil komme for å henge med dem du liker. Her kan du slappe av i utendørsbassenget, være sosial i baren eller spise en skikkelig god middag. Nærheten til Norges fantastiske natur og aktiviteter som ski, fotturer, sykling og fiske, er bare en bonus.

Vi i ESS oppretter alltid destinasjoner som vi selv elsker og håper at gjestene liker det vi liker. Med Fýri ønsker vi at det skal være et sted du vil tilbake til. Hemsedal, som har blitt kåret til Norges beste skianlegg 10 år på rad, utvikles nå til en destinasjon som er minst like attraktiv når snøen har smeltet.

Nå ser vi etter deg som brenner for service, er lidenskapelig, elsker mennesker og ønsker å bidra til å skape et reisemål som vil være enestående. Så er du en dansende piccolo, morgenelskende resepsjonist eller en herlig ekstrovert hovmester? Perfekt. Da ser vi frem til å lese søknaden din!

 Psst,

Å jobbe i Norge er ikke mer komplisert enn å sende inn søknaden 😊

Du trenger bare:

D-nummer

Skattekort

Personlig besøk hos Skatteetaten

(Som ansatt på Fýri vil vi hjelpe deg med disse formalitetene når tiden kommer)

Så er du klar til å komme i gang!


Svårt med Norska språket? Isf är det dax att öva, i annat fall kommer texten här på Svenska!

 

ESS går för första gången utanför Sveriges gränser och öppnar hotell i Skandinaviens ledande skidort Hemsedal! Vi bygger en året om-destination där fokus ligger på upplevelser, både sommar och vinter. Fýri öppnar till julen 2019 och nu söker vi dig som vill vara med och skapa en destination som kommer att bli olikt allt annat du tidigare sett! 

 

Fýri blir ett stort resorthotell med 144 rum, varav 11 är sviter, en Spa Club på 1 000 m2, två restauranger, tre barer och plats för att ta emot konferens- och mötesgrupper på upp till 300 personer. Men storleken på hotellet definierar inte gästupplevelsen. Känslan ska vara varm och personlig, en plats dit man vill komma för att hänga med de man tycker om. Här kan man koppla av i utomhuspoolen, mingla i baren eller äta en riktigt god middag. Närheten till Norges fantastiska natur och aktiviteter som skidåkning, vandring, cykling och fiske, är bara en bonus.

 

Vi på ESS skapar alltid destinationer som vi själva älskar och hoppas att gästen gillar det vi gillar. Med Fýri vill vi att det ska bli en plats man vill återvända till. Hemsedal som 10 år i rad utsetts till Norges bästa skidort utvecklas nu till en destination som är minst lika attraktivt när snön har smält.

 

Nu söker vi dig som brinner för service, är passionerad, älskar människor och vill vara med att skapa en destination som kommer bli outstanding. Så är du en dansant piccolo, morgonglad receptionist eller en riktigt härlig extrovert hovmästare? Perfekt. Då längtar vi tills vi får just din ansökan!


Psst,
Att jobba i Norge är inte mer komplicerat än att skicka in din ansökan 😊
Du behöver endast:

 • D-nummer
 • Skattekort 
 • Personligt besök hos norska skatteverket

(Som anställd på Fýri kommer vi att hjälpa dig med dessa formaliteter när det är dags)
Sedan är du redo att kicka igång!

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning Se sida

FYRI i Hemsedal

3560 Hemsedal Vägbeskrivning Se sida

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning Se sida

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning Se sida

Turbine Hotel

Turbine Hotel
721 31 Västerås Vägbeskrivning reservation@turbinehotel.se +46 21 540 01 00 Se sida

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se Se sida

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

 • Alice Pålsson
 • Alpar Simon
 • Amanda Gerlach
 • Anders Nilsson
 • Andrea Nilssen
 • Andreas Toresson
 • Angelica Andersson
 • Annie Dorthé
 • Åsa Appelqvist
 • Camilla Hellblom
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor