facebook tracking
Destination

Brasserie Lipp

Connect

Vi är Göteborgs modernaste kroginstitution!
Mycket har hänt på Brasserie Lipp över åren och i synnerhet senaste tiden. I januari 2016 höll vi stängt för renovering, ett otroligt spännande projekt samtidigt som vi ville ge lokalen en rejäl uppfräschning ville vi bevara detaljer från förr.

Nästan samtidigt som vi slog upp dörrarna till ”Nya Lipp” fick vi ytterligare en anledning att fira det var dags för 30 års Jubileum!

Lipp bjuder på precis det som ett Brasserie skall göra och lite därtill. Vårt eminenta köksteam lett av vår kulinariske ledare Richard Waje och köksmästare Myrthe Put bjuder sannerligen på stor kokkonst. Vi har en stor internationell meny med förankring i västkustens skafferi, klassiker som Råbiff och kalvlever Anglais varvas med nytänkande kreationer baserat på råvaror i säsong.

På Brasserie Lipp råder en ständig puls, stimmiga luncher och after work med några av stans främsta DJ:s är bara en del av det som bjuds hos oss.

Vill du arbeta med några av Göteborgs främsta och mest erfarna kockar eller trivs i en matsal med ständig puls och utmanande vinlista med fransk tyngdpunkt då skall du jobba med oss.

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer måste vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Medlemskapen i akademin är exklusivt för dig som jobbar tillsammans med oss och ger dig möjlighet att söka en rad olika utbildningar. Flera av våra utbildningar hålls om interna stjärnor, drivs du av att se andra växa kan det mycket väl vara du som leder någon av våra utbildningar i framtiden.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför tog vi fram ESS VIP-kort, kortet ger dig fördelaktiga priser inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. Det gäller inte bara för dig utan även för vänner och familj. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på SPA, våra restauranger och våra nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra Hotell har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning

Blue Hotel

Elfviks udde
181 90 Lidingö Vägbeskrivning info@bluehotel.se 08-505 637 00

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning

Villa Strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor