facebook tracking
Destination

Brasserie Lipp

Connect

Vi är Göteborgs modernaste kroginstitution!
Mycket har hänt på Brasserie Lipp över åren och i synnerhet senaste tiden. I januari 2016 höll vi stängt för renovering, ett otroligt spännande projekt samtidigt som vi ville ge lokalen en rejäl uppfräschning ville vi bevara detaljer från förr.

Nästan samtidigt som vi slog upp dörrarna till ”Nya Lipp” fick vi ytterligare en anledning att fira det var dags för 30 års Jubileum!

Lipp bjuder på precis det som ett Brasserie skall göra och lite därtill. Vårt eminenta köksteam lett av vår kulinariske ledare Richard Waje och köksmästare Myrthe Put bjuder sannerligen på stor kokkonst. Vi har en stor internationell meny med förankring i västkustens skafferi, klassiker som Råbiff och kalvlever Anglais varvas med nytänkande kreationer baserat på råvaror i säsong.

På Brasserie Lipp råder en ständig puls, stimmiga luncher och after work med några av stans främsta DJ:s är bara en del av det som bjuds hos oss.

Vill du arbeta med några av Göteborgs främsta och mest erfarna kockar eller trivs i en matsal med ständig puls och utmanande vinlista med fransk tyngdpunkt då skall du jobba med oss.

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor