facebook tracking
Destination

Blue Hotel

Connect

Vårt allra senaste tillskott i familjen ligger ute på natursköna Elfviks Udde längst ut på Lidingö omgivet av havet. Knappt 20 minuter bort ligger Stureplan vilket gör oss till Stockholms närmsta SPA-resort.

Det var i september 2016 som det blev klart att vi skulle få förvärva Blue Hotel, nu har vi i ESS Group äntligen landat i huvudstaden.

Ända sedan 1969 har Blue Hotel varit en minnesvärd mötesplats och festlokal för tiotusentals människor. Idag kan vi på Blue stoltsera med 63 logi rum, 16 mötesrum och en restaurang med 150 sittplatser.

2015 fick vi ytterligare något att vara stolta över, Blue SPA öppnades. Nu kan vi erbjuda våra gäster en ännu bättre gästupplevelse med hjälp av heta marmorhällar, ångbastu och sjöbastu. Beroende på säsong och mod kan våra gäster avsluta med ett dopp i havet.

Vi har höga ambitioner med Blue Hotel och kommer succesivt de kommande 3 åren att fokusera på att utveckla, renovera och förnya hotellet tills det når sin fulla potential. Teamen på Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad har gjort samma resa. Om ni pratar med gänget där lovar vi att de beskriver vägen som både lång och kantig, men samtidigt som ett äventyr man inte vill missa.

Idag har vi ett riktigt härligt team på Blue som gör ett fantastiskt arbete, teamet vi har på Blue idag kommer vara otroligt viktiga för oss framåt. Men gänget kommer att behöva förstärkning för nu har förändringarnas vindar redan börjat blåsa och vi styr mot världsklass. Vi kommer behöva snart behöva en ännu större besättning.

Vi letar efter människor som är passionerade, professionella och dessutom lite busiga. Stämmer det in på dig och du känner dig redo för ett verkligt äventyr då förväntar vi oss att se din ansökan inom kort. Låt dig inte hindras om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu, skicka en spontanansökan. Vem vet kanske sitter vi och skissar på din drömtjänst just nu!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Som en del i vårt team får du en rad privilegier!

Utvecklingsmöjligheterna inom ESS är enorma, i takt med att vi växer vill vi alltid utveckla våra talanger för att de skall vara redo för större utmaningar.

Vi menar att utveckling och utbildning går hand i hand, därför skapade vi ESS Academy. Här jobbar vi med att bygga upp det nära och individuella ledarskapet genom utbildning, skapar en kultur som bidrar till en arbetsplats där du som jobbar mår bra men tar även fram olika verktyg som hjälper oss i vardagen.

Vi säljer inte rum vi säljer upplevelser och en känsla. Vi är övertygade om att bästa sättet för dig att kunna förmedla den känslan är när du själv fått ta del av upplevelsen.

Därför har vi även en rad personalförmåner som ger dig fördelaktiga priser, inte bara på anläggningen du jobbar utan på alla våra destinationer. De gäller för dig men även för dina vänner och din familj när du bokar. För oss är helhetsupplevelsen det allra viktigaste, därför reglerar kortet priser även på retreaten, våra restauranger och nattklubbar.

Nu pratar vi endast om de förmåner som gäller alla inom ESS, flera av våra destinationer har dessutom specifika förmåner för sitt team. I Ystad kan du exempelvis hänga med Rosa på Yoga och i Göteborg arrangerar Calle stenhårda konditions pass i statsparken tillsammans med en PT.

Vasagatan 54
411 37 Göteborg Vägbeskrivning

Blue Hotel

Elfviks udde
181 90 Lidingö Vägbeskrivning info@bluehotel.se 08-505 637 00

Falkenberg Strandbad

Havsbadsallén 2A
311 42 Falkenberg Vägbeskrivning

FYRI i Hemsedal


3560 Hemsedal Vägbeskrivning

Hotel Pigalle

Södra Hamngatan 2A
411 06 Göteborg Vägbeskrivning

Hotel & Ristorante Bellora

Kungsportsavenyen 6
411 36 Göteborg Vägbeskrivning

MJ's

Mäster Johansgatan 13
211 21 Malmö Vägbeskrivning

The Steam

Ångkraftsvägen
721 31 Västerås Vägbeskrivning

Villa strandvägen

Strandvägen 1
271 60 Ystad Vägbeskrivning info@villastrandvagen.se

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad Vägbeskrivning

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
  • Alpar Simon
  • Amanda Gerlach
  • Amanda Moritz
  • Anders Nilsson
  • Angelica Andersson
  • Annie Dorthé
  • Arvid Falk
  • Åsa Appelqvist
  • Benny Härd
  • Bobby Wallén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor