facebook tracking
Destination

Blue Hotel

Connect
Blue Hotel - Där Stockholm möter skärgården

Vårt allra senaste tillskott i familjen ligger ute på natursköna Elfviks Udde längst ut på Lidingö omgivet av havet. Knappt 20 minuter bort ligger Stureplan vilket gör oss till Stockholms närmsta SPA-resort.

Det var i september 2016 som det blev klart att vi skulle få förvärva Blue Hotel, nu har vi i ESS Group äntligen landat i huvudstaden.

Ända sedan 1969 har Blue Hotel varit en minnesvärd mötesplats och festlokal för tiotusentals människor. Idag kan vi på Blue stoltsera med 63 logi rum, 16 mötesrum och en restaurang med 150 sittplatser.

2015 fick vi ytterligare något att vara stolta över, Blue SPA öppnades. Nu kan vi erbjuda våra gäster en ännu bättre gästupplevelse med hjälp av heta marmorhällar, ångbastu och sjöbastu. Beroende på säsong och mod kan våra gäster avsluta med ett dopp i havet.

Vi har höga ambitioner med Blue Hotel och kommer succesivt de kommande 3 åren att fokusera på att utveckla, renovera och förnya hotellet tills det når sin fulla potential. Teamen på Ystad Saltsjöbad och Falkenberg Strandbad har gjort samma resa. Om ni pratar med gänget där lovar vi att de beskriver vägen som både lång och kantig, men samtidigt som ett äventyr man inte vill missa.

Idag har vi ett riktigt härligt team på Blue som gör ett fantastiskt arbete, teamet vi har på Blue idag kommer vara otroligt viktiga för oss framåt. Men gänget kommer att behöva förstärkning för nu har förändringarnas vindar redan börjat blåsa och vi styr mot världsklass. Vi kommer behöva snart behöva en ännu större besättning.

Vi letar efter människor som är passionerade, professionella och dessutom lite busiga. Stämmer det in på dig och du känner dig redo för ett verkligt äventyr då förväntar vi oss att se din ansökan inom kort. Låt dig inte hindras om du inte hittar någon ledig tjänst som passar dig just nu, skicka en spontanansökan. Vem vet kanske sitter vi och skissar på din drömtjänst just nu!

Kulturen sitter inte i väggarna, den lever i våra talanger!

Vårt arbete styrs mer av värderingar än manualer. Vi sätter alltid de mjuka värderingarna i fokus, både när det gäller gäster och vårt team. Det både syns och känns när du kommer till oss.

Vi uppmuntrar kreativitet och nyfikenhet, och förväntar oss att du tar egna initiativ och kommer med roliga och nytänkande ideér.

Det är din passion, professionalism, och busighet som gör att vi vinner priser, inte våra rum!

Jobbar du redan på ESS Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@essgroup.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor